2016. december 28.

Owari és egyéb monogatari felirat


Sziasztok!

Hosszú idő telt el az utolsó bejegyzés óta, viszont most bepótolom az elmaradást. :D
Elkészültem az Owarimonogatari blu-ray feliratával. Kaptam javításokat is a felirathoz. Köszönet érte Alphának!
A szokásos Coalgirls felirat mellett készült egy Seed-Raws féle felirat is.
Némely sorozathoz volt már ehhez a kiadáshoz felirat, de most kiadták az összes eddigi Monogatari szezont. Így a hiányzó sorozatokhoz is pótoltam a megfelelő feliratokat. Ebben benne van a Kizumonogatari előtti minden epizód.
A feliratot bármelyik Monogatari projekt bejegyzésben megtalálhatjátok. Nem bontottam szét szezonokra; szerintem így sokkal egyszerűbb letölteni.

A feliratokat mostantól 7-zip formátumba fogom tömöríteni. Ingyenes, nyílt forráskódú és valamivel jobban is tömörít, mint a rar. Ha valaki nem ismerné, innen letölthető: 7-zip.org

9 megjegyzés:

 1. Köszi szépen. :)

  BÚÉK

  Benyo1982

  VálaszTörlés
 2. Köszönjük! Boldog Új Évet.

  Scene56

  VálaszTörlés
 3. Második Kizumono filmhez már van aránylag normális angol felirat: Keresd a "「傷物語」熱血篇 - Kizumonogatari Nekketsu Hen v2" torrentet nyaa-n. Csak kétszer fordul elő benne your you're helyett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen van, de a commie-t szeretné megvárni ha már azzal kezdte. Ezt a választ kaptam ^^

   Törlés
  2. Igen, megvárnám a Commie-t, ha már az ő videójukkal kezdtem el. Viszont belenézek ebbe is, hátha előbb el tudom kezdeni és a Commie féle megjelenésre már előrébb leszek a fordításban.
   Elvileg ők is el fogják kezdeni az oldalukon lévő kommentek alapján, de manapság már ki tudja, mi van az angol subbereknél. :D

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés